PhD(C). Melihate Zeqiri

Position: Profesor
Categories: Stafi akademik
Location: Prishtine

Melihate Zeqiri është PhD(C) në Universitetin e Evropës Juglindore: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit, Programi: Gjuhë dhe Letërsi Shqipe. Ka përvojë pune në mësimdhënie parauniveristare dhe universitare, nga viti 2010. Ajo është autore e qindra shkrimeve e studimeve letrare, gjuhësore e kulturore, pjesëmarrëse në konferenca shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare. Pjesëmarrëse në projekte hulumtuese-shkencore, si dhe e angazhuar në projekte ndërkombëtare të vlerësimeve nga MASHTI. Jeton dhe vepron në Prishtinë.