Tayyar

Njoftohet i gjithë stafi akademik i FSI-së si dhe të gjithë studentët se nesër, më datë 05.04.2012, Fakultetin e Studimeve Islame do ta vizatoj Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç i shoqëruar nga shtatë bashkpunëtorë.

Me këtë rast prof.Dr. Tayyar Altıkulaç do të mbaj një ligjëratë para të pranishmëve në sallën e amfiteatrit të FSI-së në katin e tretë duke filluar në ora 13:30

Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç aktualisht është kryetar i Vakfë Dijanetit në Ankara.

Ka qenë kryetar i Dijanetit dhe themelues i ISAM-it.

Prezenca juaj na nderon.
Dekanati i FSI-së {jathumbnail}