16.02.2021, Prishtine

NJOFTIM

 

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 17.02.2021 ( e mërkure) është ditë pushimi për shkak të Festës së Pavarësisë.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, të gjithëve ju uron festën!

 

Dekanati,

FSI