LAJME dhe AKTIVITETE

Vizita e Kapelanit të KFOR-it amerikan në FSI

Prishtinë, 17.05.2024 Sot, më datë 17.05.2024, në FSI ishte për vizitë kapelani i KFOR-it amerikan, Major Lovel dhe asistenti i tij z. Youngblood. Mysafirët i priti dekani i Fakultetit së bashku me sekretarin. Dekani fillimisht

Mbledhja e KMSH-së

Prishtinë, 17.05.2024 Dje, më datë 16.05.2024, Këshilli Mësimor Shkencor i FSI-së mbajti mbledhjen e rregullt të KMSH-së. Në kuadër të mbledhjes u diskutua për pikat në vijim: Përfundimi i ligjëratave të semestrit veror, viti akademik

Mbahet Konferenca Rajonal: Gratë Muslimane në Institucionet Arsimore dhe Fetare – Sfidat dhe Mundësitë

Prishtinë, 16 maj 2024 Me datën 4 dhe 5 Maj 2024, FSI në bashkëpunim me Qendrën per Studime të Avancuara në Sarajevë CNS dhe qendra `Nahla` poashtu në Sarajevë organizuan konferencën rajonale me temën: “Gratë

Maturantet e Medresesë së Mesme “Alauddin” vizituan Fakultetin e Studimeve Islame

Prishtinë, 15.05.2024 Sot, më datë 15.05.2024, maturantet e Medresesë së Mesme “Alauddin” në Prishtinë, të shoqëruara nga profesorët e kësaj shkolle, dr. Samir Ahmeti dhe prof. Hatixhe Jashanica, vizituan Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë.

Maturantët e Medresesë së Mesme “Alauddin” vizituan Fakultetin e Studimeve Islame

Prishtinë, 14.05.2024 Sot, më datë 14.05.2024, maturantët e Medresesë së Mesme “Alauddin” në Prishtinë, të shoqëruar nga profesorët e kësaj shkolle, mr. Ekrem Maqedonci, mr. Driton Arifi dhe mr. Hysni Beka, vizituan Fakultetin e Studimeve

Vizita e Drejtorit të Institutit “Yunus Emre” në Fakultetin e Studimeve Islame

Prishtinë, 14.05.2024 Sot, më datë 14.05.2024, në FSI për vizitë ishte drejtori i Institutit “Yunus Emre”, z. Ramazan Yilmaz, të cilin e priti dekani, prof. asoc. dr. Islam Hasani së bashku me sekretarin e Fakultetit,

NJOFTIME dhe SHPALLJE:

Studentë të suksesshëm