FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 07. 05. 2013

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së se dhe personeli akademik-administrativ se më datë 09. 05. 2013 (e enjte) nuk do të ketë ligjërata.

Dekanati