Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 14.09.2015

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se vitit i ri akademik 2015/2016 fillon më datë 05.10.2015 (e hënë).

Me këtë rast dekanati i FSI-së uron të gjithë profesorët dhe studentët e FSI-së për një vit të mbarë dhe të suksesshëm.

Dekanati