Prishtinë 16.02.2016

 Njoftohen studentët e FSI-së si dhe stafi akademik administrativ dhe teknik se nesër, më datë 17.02.2016, është ditë pushim për shkak të Festës së Pavarësisë së Kosovës.

Me këtë rast dekanati i Fakultetit ju uron Festën e Pavarësisë.

Dekanati, FSI