Prishtinë, 28.04.2016

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 02.05.2016 (e hënë), si dhe me datë 09.05.2016 (e hënë) janë ditë pushimi për shkak të festave zyrtare të kalendarit mësimor.

Dekanati, FSI