Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë,

22.10.2015

Te nderuar kandidate, aplikante per studime master ne FSI!

Njoftoheni se provimi pranues do te mbahet me date 24.10.2015 (e shtune) ora 11.00, ashtu sic edhe eshte percaktuar me heret ne konkurs.

Lendet ne te cilat do te hyni ne provim jane tri, ato jane:

1. Shkencat kuranore

2. Akaid dhe filozofi

3. Kultura Islame në Evropë

Dekanati, FSI