FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
18.12.2012, Prishtinë

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli arsimor se më datë 20.12.2012 Fakulteti i Studimeve Islame organizon akademi solemne me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Fakultetit.
Njoftohen studentët të cilët kanë paraqitur kërkesë për marrje të diplomës që me datë 20.12.2012 të jenë prezent në FSI nga ora 13.00.

Dekanati