Prishtinë, 27.11.2014

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se më datë 28.11.2014 nuk do të ketë mësim për shkak të festës së “28 Nëntorit”.

Dekanati i FSI-së, me këtë rast, ju uron festën e “28 Nëntorit”

Dekanati FSI