Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 26.11.2015

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademike, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 27.11.2015, është ditë pushimi.

Gjithashtu edhe studentët e nivelit master (MA) ditën e shtunë nuk do t’i mbajnë ligjëratat e parapara me orarë.

Dekanati