FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë,  27.11.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik, administrativ dhe teknik se nga data 28/nëntor/2012 deri më datë 03/dhjetor/2012 do të jetë pushim, e hëna është ditë pune.

Provimet e parapara që të mbahen më datë 29.11.2012 shtyhen dhe të gjitha mbahen më datë 04.12.2012 ( e martë ) në të njëjtën kohë siç kanë qenë më herët.

Dekanati i FSI-së me këtë rast të gjithëve ua uron Festën e 28 Nëntorit-100 vjetorin e Pavarësisë së Shtetit Shqiptar!

Dekanati