FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 08.04.2015

Njoftohen studentët e FSI-së se dhe personeli akademik, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 09.04.2015, është ditë feste dhe nuk do të mbahen ligjëratat.

Dekanati, FSI