FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
25.09.2012

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe pedagogët se ligjëratat për vitin akademik 2012/2013 fillojnë më datë 01.10.2012.
Mbarësi dhe suksese të reja për të gjithë!

Dekanati