LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i dytë, viti akademik 2017/2018

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

1.     

Adem Alshiqi

Rregull

1.

Ademir Xama

Korrespondencë

2.     

Albulena Kurti

Rregull

2.

Alina Spahiu

Korrespondencë

3.     

Belkize Ahmeti

Rregull

3.

Amarild Durrsi

Korrespondencë

4.     

Berat Namani

Rregull

4.

Benjamin Letaj

Korrespondencë

5.     

Besarta Fejzi

Rregull

5.

Burhan Ramanovski

Korrespondencë

6.     

Diellza Haxhiu

Rregull

6.

Gliserd Taku

Korrespondencë

7.     

Edijan Krrabaj

Rregull

7.

Isa Abdullahu

Korrespondencë

8.     

Egzon Islami

Rregull

8.

Mirela Keta

Korrespondencë

9.     

Esned Sezairi

Rregull

9.

Nerimane Asani

Korrespondencë

10. 

Hatib Krasniqi

Rregull

10.

Riad Sadiku

Korrespondencë

11. 

Ibrahim Shahini

Rregull

11.

Sabit Salihu

Korrespondencë

12. 

Leonor Rexhaj

Rregull

12.

Saranda Halili

Korrespondencë

13. 

Leotrim Asllani

Rregull

13.

Sazan Shehu

Korrespondencë

14. 

Liridona Islami

Rregull

14.

Semire Morina

Korrespondencë

15. 

Mexhid Dubova

Rregull

15.

Suad Pantina

Korrespondencë

16. 

Nuhi Geci

Rregull

16.

Tefik Beqiri

Korrespondencë

17. 

Përparim Ruhani

Rregull

 

18. 

Samir Halimi

Rregull

 

19. 

Sanije Hajredini

Rregull

 

20. 

Shaban Rexhaj

Rregull

 

21. 

Tahire Hasani

Rregull

 

22. 

Uvjes Dërmaku

Rregull

 

23. 

Xhenete Hasani

Rregull

 

24. 

Zekerija Klisurica

Rregull

 

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, dekan