Pas vleresimit pozitiv nga ana e ekperteve nderkombetar dhe aprovimit te raportit te vleresimit nga KSHC, në mbledhjen e mbajtur më datë 27.07.2021, edhe zyrtarisht Fakultetit i Studimeve Islame ka akredituar programin e ri studimore “Pedagogji e Edukimit Islam”.
Tani e tutje, kandidatet e intersuar, do te kene edhe nje alternative me shume per te studiuar ne FSI duke filluar nga viti akademik 2021/2022, ku së shpejti do të hapet konkursi për pranimin e kandidatëve të interesuar.
Prishtinë, 29.07.2021