Prishtinë, 14.03.2016

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se më datë 17.03.2016 (e enjte) në Fakultetin e Studimeve Islame, do të mbajë një ligjëratë analisti dhe politologu i njohur, z. Janusz Bugajski, me temë:

Ndikimi i Rusisë në Ballkan dhe në Lindjen e Mesme

Vendi:Salla e Konferencave, FSI

Koha:ora 18.00

Pjesëmarrja në ligjërate është obligative

Dekanati, FSI