Sot më 08/12/2014 në Fakultetin e Studimeve Islame para studentëve dhe stafit të FSI-së u shpalosë një program i ri online DUBLI ( www.shop-and-travel.com )
Prezantimi i programit u bë nga Znj. Elisabeth Scheicher  nga  www.shop-and-travel.com .

Ky program u mundëson studentëve, stafit dhe të afërmve të tyre, rezervimin e udhëtimeve, blerjet online me çmime shumë të volitshme, dhe njëkohësisht kthim-parash (“Cash Back“) për çdo blerje.
Ju lutemi vizitoni http://www.dubli.com/M04GE  dhe njihuni me  portalin e ri turistik si dhe qendrën e shopingut të Fakultetit tonë.
Së bashku me partnerin tonë, DubLi, ne jemi të angazhuar për të gjetur  për studentët/stafin  tonë  ofertat më të mira, më të sigurta dhe më të lira online.
Rezervoni të gjitha  fluturimet e juaja, hotelet,  merrni makina me qera – rentacar, shfrytëzoni  paketa pushimi, porositje të pajisjeve teknologjike, libra dhe botime përmes http://www.dubli.com/M04GE  .  DubLi, ju  bashkon  me linjat ajrore më  të mëdha globale dhe me  faqet e udhëtimit –si; Turkish Airlines, Itihad, Expedia, Austrian Airlines, Emirates, Qatar etj, të cilat kompani ua kthejnë një shumë të caktuar të të hollave  në të gjitha blerjet tuaja që ju i bëni.

Me këtë program ne ju ofrojmë juve si studentët tanë, prindërve, familjarëve  dhe miqve tuaj,  një instrument më të vlefshëm të kursimeve. Më e mira e të gjithave  është se ky është një program global. Portali ynë mund të përdoret në të gjithë botën, nuk ka rëndësi se ku jeni apo ku jetojnë të afërmit tuaj. Mjafton kyçeni përmes linkut të FSI-së dhe të hapni llogarin tuaj e cila është pa pagesë!

Ky program inovativ kryen pagesat për ju në qendra të shitjeve, kompani udhëtimes, shtëpi botuese, tek prodhues global etj. Programi është pa pagesë! Vetëm mos harroni të kontrolloni para se të bëni një blerje,  për të siguruar me përqindjen  që merrni si Cashback tuajin


Klikoni në ikonën e Dubli ( http://www.dubli.com/M04GE ) për të kryer shërbimet e nevojshme!{gallery}dubli{/gallery}