Sot në Fakultetin e Studimeve Islame ishte për vizitë prorektori i Universitetit “Ali Bejt”, prof. dr. Muhamed E-Durubi. Mysafiri nga Jordania u prit nga Dekani i FSI prof. dr. Fahrush Rexhepi , sekretari Mr. Vedat Shabani dhe prof. Mahmud Arnauti.

Pasi u shkëmbyen mendime dhe informacione mes palëve, në fund u arrit edhe nënshkrimi i marrëveshjes për bashkëpunim të ndërsjellë akademik-shkencor mes këtij universiteti dhe FSI-së.{gallery}durubi{/gallery}