Prishtinë, 08.05.2017
 
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 09.05.2017 (e martë) është ditë pushimi për shkak të “Ditës së Evropës”.
 
Dekanati