Prishtinë, 01.10.2020

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se viti i ri akademik 2020/2021 fillon më datë 05 tetor 2020 (e hënë).

Në bazë të vendimit të KMSH-së në mbledhjen e mbajtur më datë 01.10.2020 lidhur me mënyrën e mbajtjes së ligjëratave, u vendos që ligjëratat të mbahen me prezencë fizike të studentëve në Fakultet duke pasur parasysh respektimin e masave mbrojtëse anti Covid-19 Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi92.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati,

FSI