FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 02.03.2015

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se më datë 06. 03. 2015 (e Premte) Fakultetin e Studimeve Islame do ta vizitoj Imami Yahya Hendi (Jahja Hindi) nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Vizita e imamit të lartcekur është paraparë të realizohet në ora 16.45 ku fillimisht do të takohet me dekanin, prodekanin dhe stafin mësimdhënës, ndërsa nga ora 17.00 do ta mbaj një ligjëratë me karakter diskutues/debatues e cila do të zgjasë 1 orë e 15 min.

Jeni të mirëseardhur!

Dekanati, FSI