FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
24.10.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, personeli akademik, administrativ dhe ai teknik se më datë 25 dhe 26.10.2012 nuk do të ketë ligjërata për shkak të festës së Kurban-Bajramit!
Urime të gjithë kjo festë dhe pritshi edhe shumë të tjera!

Dekanati!