Sot ne Fakultetin e Studimeve Islame u mbajt mbledhja e rregullt e Keshillit Mësimor Shkencor, ku u diskutuan dhe u debatuan çeshtje te rendesishme per zhvillimin e procesit mesimor dhe per fillimin e  semestrit per kete vit akademik ne programin master.

Ne kete mbledhje mori pjese per here te fundit, ne cilesine e anetarit te Keshillit Mësimor Shkencor, edhe prof. Qemajl Morina i cili edhe zyrtarisht shkon ne pension. Ne fund te takimit Keshilli Mësimor Shkencor e vleresoi dhe e çmoi larte kontributin  e prof Qemajl Morines ne FSI perplote 24 vite. Me kete rast ne menyre solemne dekani i Fakultetit prof.asoc.dr. Fahrush Rexhepi ne emer te FSI i dorezoi nje dhurate simbolike profesorit te nderuar Qemajl Morina. {gallery}mbledhja1{/gallery}