Dekani i FSI-se, Prof. Asoc. Dr. Fahrush Rexhepi, merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare

Post-konflikti ne Ballkan – ndertimi i paqes dhe integrimi i Ballkanit ne BE dhe NATO

03.04.2015

{jathumbnail}Organizuar nga: Instituti për hulumtime shkencore dhe zhvillim – Komuna e Ulqinit, Kolegji Evropian Dukagjini, Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” , Utah Valley University dhe CSARA. Ne konference morën pjese: kryetari i komunës se Ulqinit, përfaqësues nga Qeveria e Malit te Zi, Ambasadori i Turqisë, Hungarisë, Shqipërisë, përfaqësues nga Universiteti i Groningenit – Holande, profesor nga Fakulteti i Drejtësisë ne Kopenhage-Danimarke dhe ish-Presidenti i Shqipërisë Alfred Mojsiu
Tema e prezantuar nga Dekani i Fakultetit ishte: “Pikëpamjet e ligjërimit politik, akademik, shkencor dhe perëndimor për islamin – roli i islamit ne ndërtimin e paqes”.