Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë

20. 07. 2015

Njoftohen studentët e FSI-së se nga data 03.08.2015, e hënë, Fakulteti i Studimeve Islame organizon kurs të gjuhës angleze për të gjithë studentët e interesuar.

Kursi mbahet nga prof. e gjuhës angleze mr. Besa Ismaili-Ahmedi dhe është falas.

Të interesuarit të lajmërohen në:

Nr. tel: 038 243-887, 038 245-367

e-mail: fakulteti.92@gmail.com

Dekanati