FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
08.04.2014
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 09.04.2014 (e mërkurë) nuk do të ketë ligjërata për shkak të festës zyrtare “Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës”.

Vërejtje:
Provimet e parapara mbahen ashtu siç kanë qenë të lajmëruara!

Dekanati