LISTA PRELIMINARE E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i parë, viti akademik 2019/2020

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

1.      

Adnan Kqiku

Rregull

1

Abduselam Sinani

Korrespondencë

2.      

Ajnur Ramadani

Rregull

2

Besar Musliu

Korrespondencë

3.      

Ajshe Lubiçeva

Rregull

3

Bunjamin Rexha

Korrespondencë

4.      

Albina Ademi

Rregull

4

Dritan Shahu

Korrespondencë

5.      

Alie Luma

Rregull

5

Fatime Bardhoshi

Korrespondencë

6.      

Anisa Hoti

Rregull

6

Gentian Sala

Korrespondencë

7.      

Armend Kolica

Rregull

7

Haxhere Shabani

Korrespondencë

8.      

Beshir Luma

Rregull

8

Ilda Taragjini

Korrespondencë

9.      

Diella Kastrati

Rregull

9

Liman Lala

Korrespondencë

10.   

Elif Krasniqi

Rregull

10

Lis Kusari

Korrespondencë

11.   

Elsa Sadikllari

Rregull

11

Mumin Baftiu

Korrespondencë

12.   

Enis Sinani

Rregull

12

Orald Burimi

Korrespondencë

13.   

Erblin Zollumi

Rregull

13

Senada Karaminxhoja

Korrespondencë

14.   

Erjana Hasani

Rregull

 

15.   

Esma Asani

Rregull

 

16.   

Fatbardh Bajraktari

Rregull

 

17.   

Fatlind Berisha

Rregull

 

18.   

Firdesa Sylejmani

Rregull

 

19.   

Fitore Abduli

Rregull

 

20.   

Florentina Maliqi

Rregull

 

21.   

Gylxhan Beadini

Rregull

 

22.   

Kjafete Baliu

Rregull

 

23.   

Lavdrime Sinani

Rregull

 

24.   

Leonorë Krasniqi

Rregull

 

25.   

Lirije Ramliku

Rregull

 

26.   

Lirim Veseli

Rregull

 

27.   

Medina Latifi

Rregull

 

28.   

Mirlind Gashi

Rregull

 

29.   

Mjaftime Musliji

Rregull

 

30.   

Rrezart Mustafa

Rregull

 

31.   

Saqip Halili

Rregull

 

32.   

Sara Ejupi

Rregull

 

33.   

Semra Shabani

Rregull

 

34.   

Sevdail Nura

Rregull

 

35.   

Shpend Thaqi

Rregull

 

36.   

Shuajb Qerimi

Rregull

 

37.   

Shyqri Halili

Rregull

 

38.   

Usejd Ejupi

Rregull

 

39.   

Vahide Asani

Rregull

 

40.   

Venhar Bilalli

Rregull

 

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, dekan