LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i dytë, viti akademik 2018/2019

 

 

Emri dhe mbiemri

 

Emri dhe mbiemri

Adhurim Konjufca

Fjorentin Ismaili

Almira Bytyqi

Greta Bullari

Amir Ademi

Hysen Doko

Amira Myrta

Ibadete Hida

Asdren Gashi

Ibrahim Sherifi

Adl Rraci

Jetlir Ademaj

Adrian Loki

Jetmire Aliu

Ali Tifeki

Kenan Qerimi

Armir Krasniqi

Liridon Avdyli

Azgane Dibra

Lirigzona Pllana

Blerina Kërtoku

Lorena Lika

Bekim Limani

Lumturije Krasniqi

Bujar Rexha

Maide Ismaili

Burim Hasani

Mendu Allajbeg

Dibran Bahtiri

Mevlan Aliti 

Diellëza Kasumi

Pajtim Hamzaj

Driton Halili

Qazim Fuçia

Enis Mehmeti

Ramë Zymeri

Eron Bislimi

Sabit Sogojeva

Esma Hoxha

Sara Kqiku

Elfete Islami

Sokol Plakolli

Eljesa Bërbatovci

Shkelqim Krasniqi

Faton Topalli

Shkodrane Mustafa

Festim Gjymshiti

Sylejman Rexhepi

Fisnik Shala

Valon Halimi

Fisnik Gërguri

Valdet Sadiku

Fitore Kurti

 

 

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, u.d. dekan