LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i parë, viti akademik 2017/2018

 

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

1.      

Adil Xhemajlaj

Rregull

1

Ahmed Jakupi

Korrespondencë

2.      

Alban Kastrati

Rregull

2

Behar Maxhuni

Korrespondencë

3.      

Aulona Pajaziti

Rregull

3

Besarta Baliu Sadiku

Korrespondencë

4.      

Azem Osmani

Rregull

4

Burhan Dugolli

Korrespondencë

5.      

Besar Thaqi

Rregull

5

Daim Abazi

Korrespondencë

6.      

Besfort Berisha

Rregull

6

Erkan Shaqiri

Korrespondencë

7.      

Besnik Bashota

Rregull

7

Esma Sadikaj

Korrespondencë

8.      

Blerim Murati

Rregull

8

Gentrit Mehmeti

Korrespondencë

9.      

Dardan Latifaj

Rregull

9

Hamza Berisha

Korrespondencë

10.   

Egzona Mehmeti

Rregull

10

Lorita Rexhepi

Korrespondencë

11.   

Enis Beshi

Rregull

11

Nderim Bunjaku

Korrespondencë

12.   

Erzon Bahtiri

Rregull

12

Sajmir Halitaj

Korrespondencë

13.   

Esra Murati

Rregull

13

Sali Lajçi

Korrespondencë

14.   

Faik Llumnica

Rregull

14

Sara Kastrati

Korrespondencë

15.   

Florent Restelica

Rregull

 

16.   

Gani Meholli

Rregull

 

17.   

Hatixhe Arsllani

Rregull

 

18.   

Haxhere Krasniqi

Rregull

 

19.   

Ibrahim Lohaj

Rregull

 

20.   

Jetullah Haliti

Rregull

 

21.   

Kushtrim Daci

Rregull

 

22.   

Liridon Sejdiu

Rregull

 

23.   

Majlinda Shabani

Rregull

 

24.   

Mendim Sllamniku

Rregull

 

25.   

Mentare Bunjaku

Rregull

 

26.   

Mentor Mustafa

Rregull

 

27.   

Miran Mehmeti

Rregull

 

28.   

Mirela Shiqerukaj

Rregull

 

29.   

Mirsad Asllani

Rregull

 

30.   

Nuhi Berisha

Rregull

 

31.   

Rineta Nitaj

Rregull

 

32.   

Saime Hashani

Rregull

 

33.   

Sumeja Gërdellaj

Rregull

 

34.   

Verona Ahmeti

Rregull

 

35.   

Xhemile Arsllani

Rregull

 

36.   

Zgjim Hashani

Rregull

 

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, dekan