LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i parë, viti akademik 2018/2019

 

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

1.      

Afrim Tmava

Rregull

1

Albert Ajdini

Korrespondencë

2.      

Arbin Ahmeti

Rregull

2

Alfred Lama

Korrespondencë

3.      

Arjanit Murtezi

Rregull

3

Besnik Fekaj

Korrespondencë

4.      

Besar Thaqi

Rregull

4

Besnik Xhiha

Korrespondencë

5.      

Besim Konjufca

Rregull

5

Blerim Miftari

Korrespondencë

6.      

Bilal Murati

Rregull

6

Blertona Kriva

Korrespondencë

7.      

Blerim Ramabaja

Rregull

7

Diamant Selaj

Korrespondencë

8.      

Donat Jashari

Rregull

8

Enes Kavaja

Korrespondencë

9.      

Eduart Berisha

Rregull

9

Enis Osmani

Korrespondencë

10.   

Emir Latifi

Rregull

10

Ermal Mehmeti

Korrespondencë

11.   

Emir Reçica

Rregull

11

Ermir Kurti

Korrespondencë

12.   

Eralb Havolli

Rregull

12

Fatbardha Broja

Korrespondencë

13.   

Fatime Nitaj

Rregull

13

Ilir Rrahimi

Korrespondencë

14.   

Festina Krasniqi

Rregull

14

Mahire Pronaj

Korrespondencë

15.   

Fidaim Krasniqi

Rregull

15

Maliq Latifi

Korrespondencë

16.   

Kastriot Rexhepi

Rregull

16

Mentor Merxha

Korrespondencë

17.   

Liridon Sadriu

Rregull

17

Meriton Tërmkolli

Korrespondencë

18.   

Lirim Jashari

Rregull

18

Musa Zhdrella

Korrespondencë

19.   

Lorik Beka

Rregull

19

Musah Luma

Korrespondencë

20.   

Medina Rexhepi

Rregull

20

Shurejm Shaqiri

Korrespondencë

21.   

Mirjeta Beqiri

Rregull

21

Taulant Gashi

Korrespondencë

22.   

Mirsad Sadiku

Rregull

 

23.   

Misin Gashi

Rregull

 

24.   

Muhedin Smaili

Rregull

 

25.   

Osman Krasniqi

Rregull

 

26.   

Petrit Dedushi

Rregull

 

27.   

Reshat Mulaki

Rregull

 

28.   

Rexhep Avdullahu

Rregull

 

29.   

Samir Jakupi

Rregull

 

30.   

Sumeja Alija

Rregull

 

31.   

Shqiprim Brahimi

Rregull

 

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, dekan