LISTA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i dytë, viti akademik 2021/2022

  Emri dhe mbiemri  Statusi  Emri dhe mbiemri  Statusi
Ajna HajdiniRregullAbdullah KadriuKorrespondencë
Almir MuratiRregullAfrim TroshupaKorrespondencë
Amar PushkaRregullAid JahjaKorrespondencë
Ambera KelmendiRregullArianit PulajKorrespondencë
Amir MusaRregullDonika Maliqi-MehmetiKorrespondencë
Aurita BajraktariRregullLeudrita MustafaKorrespondencë
Berat HoxhajRregullMurtaza OnerKorrespondencë
Besarta SeferiRregullShkurte MustafaKorrespondencë
Bukurije HaziriRregullXhihad VeliuKorrespondencë
Drin DalipiRregull
Eljesa RamadaniRregull
Esra MemajRregull
Florian VishiRregull
Fuad BasholliRregull
Gentianë ElshaniRregull
Jasir MemajRregull
Jon ThaqiRregull
Leotrim ShaqiriRregull
Magbule AjdiniRregull
Mevlude KadriuRregull
Samir NurshabaRregull
Samire MusaRregull
Ylli MorinaRregull
Ylli KaçikuRregull
Zejnepe  MustafaRregull

                                                                                                                                       Vërteton:                                                                                           Prof. asoc. dr. Fahrush REXHEPI, dekan