Lista e kandidatëve të pranuar në FSI, viti akademik 2016/2017

Afati i parë 

 

Nr.  

 

Emri dhe mbiemri  

 

Statusi  

 

Nr.  

 

Emri dhe mbiemri 

 

Statusi  

 1.  

Abdullah  Bahtiri 

Rregull  

1 

Alban Rrahimi 

Korrespondencë  

 1.  

Adem  Jakupi 

Rregull  

2 

Andrit Elezi 

Korrespondencë  

 1.  

Ahmed  Hoxha 

Rregull  

3 

Arianë Demiri 

Korrespondencë  

 1.  

Alban Hoxha 

Rregull  

4 

Arlinda Ajvazi 

Korrespondencë  

 1.  

Albin  Hajdari 

Rregull  

5 

Blerim Haxhijaj 

Korrespondencë  

 1.  

Ardit  Halili 

Rregull  

6 

Driton Krasniqi 

Korrespondencë  

 1.  

Argjend  Veliu 

Rregull  

7 

Egzon Abiti 

Korrespondencë  

 1.  

Artin Shala 

Rregull  

8 

Fevzije Pula 

Korrespondencë  

 1.  

Besarta Baliu 

Rregull  

9 

Hafsa Abazibra 

Korrespondencë  

 1.  

Bleron Mulla 

Rregull  

10 

Jeton Neziri 

Korrespondencë  

 1.  

Blinera Gashi 

Rregull  

11 

Megzon Kaçanolli 

Korrespondencë  

 1.  

Enesa  Bashota 

Rregull  

12 

Nezrina Xhaferi 

Korrespondencë  

 1.  

Enis  Beshi 

Rregull  

13 

Rejhane Krasniqi 

Korrespondencë  

 1.  

Enisa Bekteshi 

Rregull  

14 

Riad Bajrami 

Korrespondencë  

 1.  

Fatbardha Sopjani 

Rregull  

15 

Sali Kqiku 

Korrespondencë  

 1.  

Fatime Hoxha 

Rregull  

16 

Sara Ajvazi 

Korrespondencë  

 1.  

Fitim Beka 

Rregull 

17 

Semina Abdi 

Korrespondencë  

 1.  

Flamur Azemi 

Rregull 

18 

Shpëtim Kurteshi 

Korrespondencë  

 1.  

Florim  Fetahi 

Rregull  

19 

Shyhrete Rrahimi 

Korrespondencë  

 1.  

Garip Latifi  

Rregull 

20 

Xhemail Sahiti 

Korrespondencë  

 1.  

Gëzim Berisha 

Rregull 

21 

Xheneta Kaçiu 

Korrespondencë  

 1.  

Gramos  Pllana 

Rregull 

22 

Zejnep Sevde-Pula 

Korrespondencë  

 1.  

Haris  Rexhepi 

Rregull  

23 

Gjilfere Elezi  

Korrespondencë  

 1.  

Hatixhe Lipovica 

Rregull  

24 

Semine Abdi 

Korrespondencë  

 1.  

Ibrahim Avdija 

Rregull  

25 

Suad Mehmeti  

Korrespondencë  

 1.  

Jasmine Neshati 

Rregull  

 1.  

Kujtim Hyseni 

Rregull  

 1.  

Liridona Lezi 

Rregull  

 1.  

Makfire Halimi 

Rregull  

 1.  

Medina  Hoti 

Rregull  

 1.  

Merita Huruglica  

Rregull 

 1.  

Nderim  Dauti 

Rregull  

 1.  

Nusejba Sekiraqa 

Rregull  

 1.  

Pajtim Hajdari 

Rregull  

 1.  

Redon  Syla 

Rregull  

     
 1.  

Rehana Bytyqi 

Rregull  

         
 1.  

Riad  Sadiku 

Rregull  

         
 1.  

Samire Bilalli 

Rregull  

         
 1.  

Sebiha  Hashani 

Rregull  

         
 1.  

Sehare Qollopeku 

Rregull  

       
 1.  

Suhejl Abdulai 

Rregull  

         
 1.  

Syndyz Murseli 

Rregull  

         
 1.  

Ubejd  Luma 

Rregull  

         
 1.  

Xhevahire Avdullahu 

Rregull  

         
 1.  

Xhihad  Shkreta 

Rregull  

         
 1.  

Yll  Fejziu 

Rregull