Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë

20.01.2016

Më datë 20.01.2016 në dekanatin e Fakultetit të Studimeve Islame u arrit marrëveshja në mes FSI-së dhe Qendrës Kulturore Turke “Yunus Emre”, me seli në Prishtinë, për realizimin e projektit për deshifrimin e mbishkrimeve të gurëve të varrezave në gjuhën osmane për regjionin e Prishtinës, ku do të përfshihen komuna e Podujevës, Fushë Kosovës, Obiliqit, Drenasit dhe Lipjanit.

Këtë projekt, financiarisht, do ta mbështes edhe Qendra Kulturore “Yunus Emre”.

Zyra për informim, FSI