Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 03.11.2015

Të nderuar studentë të Nivelit Master në FSI,

Ju përkujtojmë se regjistrimi i semestrit fillon prej sot më datën 03.11.215 dhe vazhdon deri më datën 06.11.2015, ashtu siç edhe është përcaktuar më heret në konkurs.

Regjistrimi bëhet prej orës 10-15.

 

Dekanati, FSI