FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 10.01.2014

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 13.01.2014 (e hënë) nuk do të ketë ligjërata për shkak të Mevludit (ditëlindjes së Pejgamberit a.s.).

Dekanati