FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
28.12.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 01.01.2013 dhe 02.01.2013 është pushim dhe nuk do të ketë ligjërata.

Dekanati