FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 02.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se nesër, më 03.02.2012 (e premte), është ditë pushimi për shkak të Natës së Mevludit.

Dekanati