Me dhimbje të thellë pranuam lajmin për vdekjen e ish-dekanit të Fakultetit të Studimeve Islame, njëherit ish-kryetar i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës dr. Rexhep Bojës.
Me këtë rast dekanati i FSI-së së bashku me gjithë stafin dhe studentët i shprehin ngushllimet më të sinqerta familjes, shokëve, miqve dhe bashkëpunëtorëve të tij, duke lutur Krijuesin e gjithësisë që rahmetliun ta mëshirojë me Mëshirën e Tij të pa kufishme dhe të e shpërblejë me Xheneti-l-Firdevs.
Dekani,
Prof.asoc.dr. Fahrush Rexhepi