FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 03.12.2013

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi a akademik dhe administrativ se nesër, (04.12.2013) do të mbahet ceremonia e shpërndarjes së diplomave për studentët e diplomuar gjatë vitit akademik 2012/2013.

Ceremonia fillon në orën 12.30.

Prezenca juaj na nderon!

Dekanati