FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
12. 09. 2012

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së se Dekanati  i Fakultetit  të  Studimeve Islame , në bashkëpunim me Kryesinë e BIK-ut,  edhe kësaj here, sikundër edhe më parë, do t’i shpërblej  dy studentët më të suksesshëm me kryerjen e Haxhit.
Vërejtje:
Afati  i paraqitjes është tepër i shkurtër dhe përparësi kanë studentët të cilët kanë notën mesatare më të lartë.

Dekanati