FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 10.10.2013
Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se prej datës 14.10.2013 deri më datë 20.10.2013 është pushim, për shkak të Festës së Kurban Bajramit.
Dekanati i FSI-së ju uron të gjithë studentëve dhe mësimdhënësve festën e madhe të Kurban Bajramit.

Dekanati,