FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME Prishtine
Njoftohen te gjithe studentet e FSI-se si dhe personeli akademik dhe administrativ se neser me date 09.05.2014 eshte dite pushimi per shkak te festes.
DEKANATI