FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 29.09.2014

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se viti akademik 2014/2015 fillon më datë 13.10.2014, e hënë.

Menaxhmenti i FSI-së të gjithë studentëve dhe stafit akademik ju uron një vit të mbarë dhe të suksesshëm!

Prof. asoc. Dr. Fahrush Rexhepi

Dekan