Prishtinë, 02.10.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se më date 03.10.2019 (e enjte), duke filluar nga ora 12.00, dekani i FSI-së, prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi, do të mbaj një fjalim para studentëve me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2019/2020.

Manifestimi do të mbahet në hollin e Fakultetit të Studimeve Islame dhe më pastaj do të ketë një koktej rasti. Pjesëmarrja për studentët është e obliguar!

Dekanati FSI