Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, (niveli MA) dhe stafi akademik se ligjëratat për vitin e ri akademik 2019/2020, për nivelin MA, fillojnë më datë 29 tetor 2019 (e marte).

Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi92.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati, FSI

Prishtinë, 23.10.2019