Prishtinë, 07.01.2020

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, si dhe stafi akademik, se më datë 16.01.2020 (e enjte) përfundon semestri i –I-të për vitin akademik 2019/2020

Studentët e rregullt e kanë për obligimi që t’i marrin nënshkrimet për ato lëndë të cilat i kanë dëgjuar gjatë këtij semestri.

P.S. Ditën e enjte mbahen ligjëratat.

 

Dekanati