Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se semestri i -II-të i vitit akademik 2019/2020 fillon më datë 19.02.2020 (e mërkure).

Orarin e ligjëratave e gjeni në web-faqen e Fakultetit (www.fsi92.net)

 

Dekanati, FSI