Prishtinë, 20.10.2020

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se më datë 22.10.2020 (e enjte) duke filluar nga ora 13.30, dekanati i FSI-së organizon pritje për studentët e rinj.

Me këtë rast do të prezantohet edhe projekti hulumtues “Ndikimi i rrjeteve sociale te të rinjtë” i cili është realizuar nga grupi hulumtues i studentëve të FSI-së.

 

Dekanati, FSI